Günümüzde Sondaj Sektörü ve Zemin Sondajlarının Önemi' hakkında seminer
13 Mart 2024, Çarşamba

Üniversitemizin 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Döneminde  Teknik Bilimler Meslek Yüksekokul bünyesinde bulunan Sondaj Teknolojisi Programı kapsamında düzenlenen 'Günümüzde Sondaj Sektörü ve Zemin Sondajlarının Önemi' hakkında semineri  Jeoloji Yüksek Mühendisi Hasan TAŞ tarafından 12 Mart 2024 tarihinde sondaj teknolojisi programı öğrencilerine yönelik seminer sunumu gerçekleştirmiştir.
   Sunumda sondajın nerelerde, ne amaçlar için kullanıldığını, kullanılan malzemelerin geçmişten günümüze neler olduğunu ve bu malzemelerin teknolojinin ilerlemesiyle daha kapsamlı geliştiğini aktarmıştır ve öğrencilerimizin sorularını cevaplandırmıştır.
     Bu bağlamda verimli sunumu ve  katılımlarından dolayı Jeoloji Yüksek Mühendis Hasan TAŞ’a teşekkür ediyoruz.