TR
EN
ARA
Personel Ara
Anasayfa
Turi̇zm Fakültesi̇
Gastronomi̇ ve Mutfak Sanatları Bölümü
Genel Bilgiler
Genel Bilgiler
Tarihçe
Misyon & Vizyon
Amaç ve Hedefler
Bölüm Başkanı Mesajı
Bölüm Komisyonları
Bölüm Organizasyon Şeması
Yönetim
Akademik Kadro
Öğrenci
Öğrenci
Akademik Takvim
Akademik Danışman Listesi
Müfredat
Belgeler ve Formlar
Ders Programları
Sınav Programları
Turizm Fakültesi Sınav Kuralları
Staj
Staj İle İlgili Sık Sorulan Sorular
Öğrenci Temsilcileri
Obs
Bologna
Öğrenci İşleri İş Akış Şemaları
Kalite Güvence Sistemi
Kalite Güvence Sistemi
Yönetim Dökümanları
Kalite Plitikamız
Formlar
İletişim
Genel Bilgiler
Tarihçe
Misyon & Vizyon
Amaç ve Hedefler
Bölüm Başkanı Mesajı
Bölüm Komisyonları
Bölüm Organizasyon Şeması
Yönetim
Akademik Kadro
Öğrenci
Akademik Takvim
Akademik Danışman Listesi
Müfredat
Belgeler ve Formlar
Ders Programları
Sınav Programları
Turizm Fakültesi Sınav Kuralları
Staj
Staj İle İlgili Sık Sorulan Sorular
Öğrenci Temsilcileri
Obs
Bologna
Öğrenci İşleri İş Akış Şemaları
Kalite Güvence Sistemi
Yönetim Dökümanları
Kalite Plitikamız
Formlar
İletişim
Sınav Programları
2024-2025 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Güz Dönemi Ara Sınav Programı
2024-2025 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Güz Dönemi Mazetet Programı
2024-2025 Turizm Rehberliği Bölümü Güz Dönemi Ara Sınav Programı
2024-2025 Turizm Rehberliği Bölümü Güz Dönemi Mazeret Programı
2023-2024 Bahar Yarıyılı Pedagojik Formasyon Vize-Mazeret Sınav Takvimi
Facebook
Twitter
Yazdır