Amaç ve Hedefler
Amaç ve Hedefler
Amaç;
· Yiyecek-İçecek sektörünün ihtiyaç duyduğu temel işletmecilik bilgileriyle donanmış,
· Sektörün yapısına ve işleyişine vakıf,
· Yönetim bilgi-becerisine ve etik yapıya sahip,
· En az bir yabancı dil bilen;
· İletişim, yaratıcılık ve bilgi sentezleme yetenekleri gelişmiş;
· Bilgi teknolojilerini kullanabilen;
· Teorik ve pratik bilgiye sahip orta ve üst düzey
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, turizm işletme belgeli konaklama işletmeleri, yiyecek-içecek işletmeleri, rekreasyon işletmeleri başta olmak üzere diğer turizm işletmelerinin; yiyecek-içecek ile ilgili birimlerine orta ve üst düzey yönetici yetiştirmektedir.
Amaç;
· Yiyecek-İçecek sektörünün ihtiyaç duyduğu temel işletmecilik bilgileriyle donanmış,
· Sektörün yapısına ve işleyişine vakıf,
· Yönetim bilgi-becerisine ve etik yapıya sahip,
· En az bir yabancı dil bilen;
· İletişim, yaratıcılık ve bilgi sentezleme yetenekleri gelişmiş;
· Bilgi teknolojilerini kullanabilen;
· Teorik ve pratik bilgiye sahip orta ve üst düzey