Tanıtım
Batman Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencilerine, İşletme alanında lisans derecesi veren bir program sunmaktadır.

Mükemmellik anlayışını benimseyen bölümümüz, öğrencilerini Türkiye ve uluslararası piyasalardaki zorlu koşullarla karşılaşmaya hazırlar. Bölüm, özellikle idari bilimler, ekonomi ve sosyal bilimler alanlarında disiplinler arası bir eğitimi destekler. Lisans programı, öğrencilerin Türkiye'de ve tüm dünyada daha iyi bir toplum olma amacıyla lider olarak yetişmelerini sağlamayı hedefler.
 
Bölüm, öğrencilerin ve akademik kadronun sorunsalları saptayıp tartışma ortamı içinde birlikte çözümledikleri katılımcı bir yaklaşımı benimser. Öğrenciler, etkili iletişim becerileri, toplumsal sorumluluk duygusu, yeniliğe açıklık ve esnek bir zihniyetle donatılır.
 
Türkiye 21. yüzyılın zorlu koşullarında ilerlerken, bölüm mezunları önde gelen yönetici konumlarında yerlerini almaya hazırlanmaktadırlar. Bölüm programları, aynı zamanda, öğrencileri eğitimlerine lisansüstü düzeyde devam etmeleri için hazırlamak üzere tasarlanmıştır.
 
Bölümümüz bünyesinde ayrıca İşletme tezli yüksek lisans ve İşletme tezsiz yüksek lisans programları faaliyetlerini sürdürmektedir.

YÖK ATLAS: https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans.php?y=101710178