Meslek Tanıtım Paneli
20 Mayıs 2022, Cuma

Bölümümüz hocaları ve BATÜ Bilişim Topluluğu tarafından Batman Fen Lisesi öğrencilerine "Meslek Tanıtımı" konulu panel düzenlendi. Panelde, bölümümüz hocaları ve öğrencileri bilgisayar mühendisliği ve günümüz teknolojileri ile ilgili sunumlar gerçekleştirdiler. Bölüm başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ramazan TEKİN, Batman Fen Lisesi bilgisayar öğretmeni Hasan ÇANKAYA'ya ve sunum yapan bölümümüz öğrencilerine katkılarından dolayı plaketlerini verdi.  Panel sonunda sunumlar ile alakalı yarışma düzenlendi ve yarışmada 1.,2. ve 3. olan öğrencilere Bilgi İşlem Daire Başkanı  Dr. Öğr. Üyesi Hafzullah İŞ hediyelerini verdi.  Öğrenciler daha sonra sistem odasını ve mühendislik ve mimarlık fakültesini gezdiler.