Valimiz Şahin, Rektörümüz Durmuş’u Ziyaret Etti

08.11.2018

Cumhurbaşkanlığının 26 Ekim 2018 tarih ve 2018/202 sayılı Valiler Kararnamesi ile Batman Valiliği’ne atanan Valimiz Hulusi Şahin, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’u ziyaret etti.

Merkez Kampüs Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette, Rektörümüz Durmuş, Valimiz Şahin’e Batman Üniversitesi hakkında bilgiler verdi.

Batman’daki ilk iş gününde Batman Üniversitesi’ni ziyaret eden Vali Şahin, Batman Üniversitesi şeref defterini imzalayarak, Batman Üniversitesi’nin kısa zamanda kat ettiği mesafenin muazzam olduğunu ifade etti. Vali Şahin, bundan sonraki çalışmalarında Valilik olarak elimizden gelen bütün desteği kendilerine sunacaklarını belirtti.

Merkez Kampüste çeşitli incelemelerde bulunan Valimiz Şahin, ziyareti sırasında Batman Üniversitesi öğrencileriyle de sohbet etti.

Ziyarette Batman Cumhuriyet Başsavcısımız Mustafa Dede Valimiz Hulusi Şahin’e eşlik etti.