Üniversitemizde "Türkiye'de Enerji ve Sanayi Stratejileri" Konferansı Düzenlendi

18.05.2017

Üniversitemiz tarafından organize edilen "Türkiye'de Enerji ve Sanayi Stratejileri" konferansı Batı Raman Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’un katılımı ile düzenlendi.

"Türkiye'de Enerji ve Sanayi Stratejileri" konferansında, 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdem KOÇ tarafından "Türkiye'de Sanayi, Sanayileşme, Strateji ve Temel Sorunlar" konulu sunum gerçekleştirilirken, 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahtiyar ÖZTÜRK tarafından da "Türkiye'de Enerji ve Sanayi Stratejileri" konusunda sunum yapıldı.

"Türkiye'de Enerji ve Sanayi Stratejileri" konferansında Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’un yanı sıra Üniversitemiz akademisyenleri, idari personelleri, öğrencileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

"Türkiye'de Enerji ve Sanayi Stratejileri" Konferansı’nın açış konuşmasını yapan Rektörümüz DURMUŞ, Uzun yollar kat edip Batman’a, Üniversitemize gelerek konferans veren, bizleri engin bilgi ve deneyimleri ile aydınlatan Prof. Dr. Erdem KOÇ’a ve Prof. Dr. Bahtiyar ÖZTÜRK’e teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, "Türkiye'de Enerji ve Sanayi Stratejileri" Konferansı’nda sunum yapan Prof. Dr. Erdem KOÇ’a ve Prof. Dr. Bahtiyar ÖZTÜRK’e Üniversitemizi ziyaretleri ve konferans anısına plalaket takdim etti.