Salon Hokeyi Takımı’mız Üçüncülük Kupasıyla Döndü

09.04.2018

Rektörümüz Durmuş, Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Üniversitelerarası Türkiye Salon Hokeyi Şampiyonası’na katılan ve üçüncülük kupasıyla dönen Batman Üniversitesi Salon Hokeyi Takımı’nı tebrik etti.

Bolu’da düzenlenen şampiyonaya 6 üniversiteden 10 takımın katıldığını belirten Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, “Salon Hokeyi Takımı’mız Batman’ı ve Üniversitemizi şampiyonada temsil ederek güzel bir mücadele sonucunda üçüncülük kupasıyla bizleri onurlandıran Salon Hokeyi Takımı’mıza teşekkür ediyorum. Spora olan desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz, gençlerimizin önünü açmaya ve onlara ışık olmaya devam edeceğiz. Başta Belediye Başkan Yardımcımız ve BESYO Müdürümüz Doç. Dr. Hacı Murat Şahin olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.