Rektörümüz Durmuş, Üniversite Personeliyle Bayramlaştı

19.06.2018

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batı Raman ve Merkez Kampüste düzenlenen bayramlaşma törenlerine katılarak, üniversite personelinin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Batı Raman Kampüsünde saat 13:00’te ve Merkez Kampüste saat 15:00’te başlayan Ramazan Bayramı Bayramlaşma Töreni’nde Rektörümüz Durmuş, törene katılan personelle tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etti ve şeker ikramında bulundu.

Ramazan Bayramı’ndan sonraki ilk mesai gününde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Rektörümüz Durmuş, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan Ramazan Ayı'nı idrak ettik, Rabbim dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin. Rabbim bizleri nice Ramazanlara ve Ramazan Bayramlarına ulaşmayı nasip etsin. Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ederim.” dedi.