Rektörümüz Durmuş, Şanlıurfa Valisi Erin’i Ziyaret Etti

06.04.2018

Harran Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Kampüs Kardeşliği paneline katılmak üzere Şanlıurfa’ya giden Rektörümüz Prof. Dr. Durmuş, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i bölge üniversitelerinin rektörleri ile birlikte makamında ziyaret etti.

Ziyarete Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş’un yanı sıra Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyaz Can, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan ve Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür katıldı.

Rektörleri makamında ağırlayan Vali Erin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bölgemizde eğitim veren üniversitelerin değerli Rektörlerini ilimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Kampüs kardeşliği adıyla düzenlenen çok anlamlı bir panel düzenleniyor. Gerçekleşen bu etkinliğin üniversite gençliğimize önemli katkılar sunacağına inanıyor, değerli rektörlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Vali Erin ile üniversitelerin bölgeye etkileri ve üniversite gençliği hakkında görüş alışverişinde bulunulan Rektörler,  toplu fotoğraf çekiminin ardından Valilikten ayrıldı.