Rektör Durmuş, Üniversitelerarası Kurul Toplantısı’na Katıldı

11.05.2018

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 244. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı’na katıldı.

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantının açılışında Vali Vekili Hakkı Ünal ile Üniversitelerarası Kurul Başkanı ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Ali Değirmenci, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ile birlikte ÜAK’a bağlı üniversite rektörleri ile toplamda yaklaşık 250 davetli yer aldı.