Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral ÇETİN’den Rektörümüz DURMUŞ’a Ziyaret

13.11.2017

Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral Arif ÇETİN, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’u makamında ziyaret etti.

İyi dilek ve temennilerin dile getirildiği ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Orgeneral Arif ÇETİN’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Üniversitemiz Şeref Defterini imzalayan Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral Arif ÇETİN’e Üniversitemiz ziyareti anısına lale motifli ebru tablosu takdim etti.

Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral Arif ÇETİN, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’a plaket takdim etti.

Ziyarette Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif ÇETİN’e Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA, Batman İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa BAKÇEPINAR eşlik etti.