Batman Valimiz DENİZ ve Belediye Başkan Vekilimiz AKSOY, Üniversitemizi Ziyaret Etti

04.10.2017

Üniversitemiz Merkez Kampüsü'nü ziyarete gelen Valimiz Ahmet DENİZ ve Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket AKSOY’u karşılayan Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Valimiz ve Başkan Vekilimize Takı Tasarım ve Süstaşı İşleme Atölyelerini gezdirerek, atölyeler ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sırasında Valimiz DENİZ ve Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket AKSOY'a Batman Üniversitesi Genel Sekreteri Adnan Selçuk ERGİNÖZ, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan ASLANLI eşlik etti.

Rektörümüz DURMUŞ, Valimiz DENİZ ve Başkan Vekilimiz AKSOY’a Merkez Kampüsü gezdirerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken, Valimiz DENİZ ve Başkan Vekilimiz AKSOY öğrencilerle bir süre sohbet etti.